ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην Argi Gas International έχουμε μεγαλώσει 3 γενιές «μέσα στο Υγραέριο» και η αγάπη μας για τα Είδη Υγραερίου, είναι… «οικογενειακή υπόθεση»!

Η Ιστορία μας

Τρεις γενιές Argi Gas International

Η αγάπη μας για ασφάλεια στην καθημερινότητα, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συνεχής αναζήτηση νέων, εύκολων και απολαυστικών τρόπων για γρήγορα μικρά και απολαυστικά γεύματα και ροφήματα είναι οι αρχές που ενώνουν τις τρεις γενιές ανθρώπων της Argi Gas και βοηθούν τον κόσμο γύρω μας να γίνεται … «πιο εύκολος!»

Με πολλή δημιουργικότητα, διάθεση και χρώμα, η Argi Gas μας προσφέρει απλόχερα την καλύτερη εκδοχή σε είδη Υγραερίου  και ταυτόχρονα, αποτελεί πηγή έμπνευσης ώστε να ανακαλύψουμε κι εμείς με τη σειρά μας… την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Η φλόγα μας καίει 3 γενιές!

Στην Argi Gas International έχουμε μεγαλώσει 3 γενιές «μέσα στο Υγραέριο» και η αγάπη μας για τα Είδη Υγραερίου, είναι… «οικογενειακή υπόθεση»!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ! 

Όλο και καλύτερα προϊόντα υγραερίου για όλο και περισσότερους ανθρώπους!

55 χρόνια ποιοτικά προϊόντα για επαγγελματίες και καταναλωτές!

Δεκαετίες πριν, όταν ακόμα τα κλασικά γκαζάκια των 190 γραμμαρίων και τα καμινέτα ξεκινούσαν να γίνονται γνωστά, η Argi Gas International ήταν από τις πρώτες και μοναδική Ελληνική εταιρεία, που κατάφερε να κερδίσει με την ποιότητα και την ασφάλεια της, μια θέση στο σπίτι και την καρδιά του κόσμου.

Η εταιρία μας θεμελιώθηκε από τον Βοσνάκη Αργύρη το 1968 στη Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα της βρίσκονται  σε μεγάλα super market και αλυσίδες, Στρατιωτικά και Αστυνομικά Πρατήρια, Εξειδικευμένα καταστήματα με εργαλεία, Εξειδικευμένα καταστήματα με είδη χόμπι, κάμπινγκ και αλιείας και φυσικά σε Συνοικιακά παντοπωλεία και mini market.

Με την πάροδο του χρόνου στην Argi Gas International, ακολούθησε η μεγάλη ποικιλία και άλλων προϊόντων υγραερίου όπως:

Φιαλίδια Υγραερίου (190 γρ.) με gas-stop, Καμινέτα Υγραερίου (190γρ.), Φιαλίδια υγραερίου για καμινέτα (500 γρ.) με gas-stop, Καμινέτα Υγραερίου για φιαλίδια (500 γρ.), Φιαλίδια Υγραερίου (500 γρ.) με βαλβίδα ασφαλείας, Καμινέτα Υγραερίου για φιαλίδια (500 γρ.) με βαλβίδα ασφαλείας , Λάμπες Υγραερίου, Φλόγιστρα Υγραερίου, Φλόγιστρα Φιάλης, Φορητή Εστία Υγραερίου, Σόμπες Υγραερίου, Κουζίνες Υγραερίου, Βραστήρες Υγραερίου, Ανταλλακτικά Συσκευών Υγραερίου και πολλά ακόμη εξαρτήματα.…

Είμαστε περήφανοι για την τεράστια ποικιλία μας, τη ποιότητα που προσφέρουμε και το ξεχωριστό design μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι το υγραέριο είναι το ιδανικότερο και πιο γρήγορο μέσο ενέργειας ώστε  να αναδειχτεί η απόλυτη εμπειρία γεύσης στο φαγητό και το καλό χαρμάνι ενός παραδοσιακού Ελληνικού καφέ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλες οι επαγγελματικές κουζίνες και οι καλύτεροι σεφ παγκοσμίως μαγειρεύουν σε υγραέριο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα μέγιστης ασφάλειας με την ίδια φροντίδα και αφοσίωση, καθώς και με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στο σχεδιασμό ώστε να συνεχίσει η Argi Gas International να είναι στη προτίμηση και στην καρδιά των καταναλωτών,

Οι αξίες μας

Γι’ αυτό και, από την ίδρυση της εταιρείας έως σήμερα, υπηρετούμε πιστά τις θεμελιώδεις Αξίες μας:

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που ορίζονται από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επιχειρηματικότητα

Ενημερωνόμαστε για τα δεδομένα της εποχής μας. Εμπνεόμαστε, δημιουργούμε και εμπνέουμε και, κυρίως, αισθανόμαστε απόλυτη ευθύνη για ό,τι κάνουμε.

Ανθρωπιά

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με κριτήριο την ανθρωπιά!
Αγαπάμε τον άνθρωπο, όχι το απρόσωπο ον που φέρει ένα νούμερο.

Εργατικότητα

Η εργατικότητα είναι κύριο γνώρισμα μας. Σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια, αλλά και την αντίληψη των αναγκών σας μας αναδεικνύει νικητές στη καθημερινότητα καθώς αποκτούμε όλο και περισσότερους φίλους και πιστούς υποστηρικτές, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτίμηση - Αξιοπιστία

Εκτιμούμε την ομάδα μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, Δημιουργούμε σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και δικαιοσύνης. Θέλουμε να Καλλιεργούμε φιλίες και επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Ευελιξία

Η ευελιξία μας βοηθάει ώστε να πραγματοποιούμε τους στόχους μας. Είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε. Κινούμαστε πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Αυτές οι αξίες μάς οδηγούν στις σχέσεις μας και στην καθημερινότητα μας με τους συνεργάτες και τους καταναλωτές, στη σχέση μας με τους εργαζομένους και με τους προμηθευτές μας και, φυσικά, στα αγαπημένα σας προϊόντα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ!

Εμμένουμε και επιμένουμε στην τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών παραγωγής, διανομής και ελέγχου, ώστε να προσφέρουμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Ενημερωνόμαστε και προχωρούμε μπροστά, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου.

Δημιουργούμε γερούς δεσμούς με τους συνεργάτες μας.

Φροντίζουμε ώστε να εξελισσόμαστε και να διατηρούμε  υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας.

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Πιστεύουμε ότι το υγραέριο είναι το ιδανικότερο και πιο γρήγορο μέσο ενέργειας ώστε  να αναδειχτεί η απόλυτη εμπειρία γεύσης στο φαγητό και το καλό χαρμάνι ενός παραδοσιακού Ελληνικού καφέ.

Διατηρούμε ακόμα τις ίδιες αξίες, ιδιότητες και γερές βάσεις, που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε, πριν από 55 χρόνια!

Μια οικογενειακή επιχείρηση υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών

«Ξέρουμε την επιχείρηση» από μέσα.
Μετά από 55 ολόκληρα χρόνια και 3 γενιές επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο, αυτό δεν είναι ισχυρισμός, είναι γεγονός.

Τεχνογνωσία σε Βάθος

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται στην Ελλάδα, με πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και μετά την εφαρμογή των αυστηρότερων ποιοτικών δοκιμών. Θέλουμε να νιώθετε τόσο περήφανοι όταν τα χρησιμοποιείτε, όσο κι εμείς!

Κορυφαία Προϊόντα και Υπηρεσίες

Προσφέρουμε την ευρύτερη γκάμα προϊόντων που μπορείς να βρεις.

Σε όλες τις κατηγορίες τιμής πάντα όμως σε άριστη ποιότητα!

Πλήρης Γκάμα Προϊόντων

Είμαστε πάντα δίπλα σας, σας στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, παντού, οποτεδήποτε.

Υποστήριξη Μετά την Πώληση

Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη ή απαιτητική είναι μια παραγγελία, προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα, γρήγορα.

Γρήγορη & Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση

Σας σκεφτόμαστε ως μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μας και ως αναπόσπαστο μέρος αυτού του συναρπαστικού, διαρκούς ταξιδιού!
Μαζί προχωράμε, θέτουμε νέους στόχους και ξεκινάμε για να διαμορφώσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο μέλλον.

Μακροπρόθεσμη Δέσμευση

Διασφάλιση ποιότητας

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που ορίζονται από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα  μεν φιαλίδια της Argi Gas International πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου ΕΝ417 και είναι κατάλληλα για συσκευές τύπου απευθείας πίεσης βουτανίου, που ανταποκρίνονται στο πρότυπο ΕΝ521.

Οι δε συσκευές υγραερίου (καμινέτα λάμπες φλόγιστρα κ.λ.π.) συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2009/142/ΕΚ. και διαθέτουν σήμανση CE

Τη λεπτομερειακή μελέτη και τον προσεκτικό σχεδιασμό ακολουθούν συνεχείς δοκιμές ενώ παράλληλα διενεργούνται έλεγχοι ποιότητας ώστε να επιβεβαιώνεται πως τα προϊόντα μας θα ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στα πλέον απαιτητικά ποιοτικά κριτήρια αλλά και στις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και απόδοσης.

Κάθε χρόνο γίνεται γενικός  έλεγχος διασφάλισης ποιότητας  και κάθε  3 μήνες γίνεται ποιοτικός επανέλεγχος από το φορέα πιστοποίησης.

Η συνεργασία και η εποπτεία από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ελεγκτικούς οίκους,  σε συνδυασμό με την εφαρμογή ελέγχου ποιότητας που διενεργείται ανά τακτά διαστήματα  διασφαλίζουν σταθερά την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της Argi Gas International.

Τα προϊόντα μας είναι επίσημα  καταχωρημένα στην τρίτη κλαδική διεύθυνση βιομηχανικής πολιτικής  του υπουργείου ανάπτυξης.

ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Όλα μας τα προϊόντα  έχουν εκτυπωμένο τεμάχιο προς τεμάχιο :

KΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ CE

τυπωμένο στο πλαστικό μέρος της συσκευής που διασφαλίζει τον ποιοτικό έλεγχο όλης της συσκευής.

Επιπλέον σήμανση CE

μόνο στο ρουμπινέτο (μηχανισμό) που αποδεικνύει την επιπρόσθετη, ατομική  πιστοποίηση της σωστής λειτουργίας του μηχανισμού.

Ενσωματωμένο φύλο οδηγιών

το οποίο εκτός του ότι είναι υποχρεωτικό να συνοδεύει την κάθε συσκευή, καθοδηγεί τον καταναλωτή με πλήρη αναλυτική λεπτομέρεια, στον τρόπο χρήσης της κάθε συσκευής.

Argi Gas International

Η ποιότητα και η ασφάλεια δεν γνωρίζει σύνορα, γι’ αυτό και εξάγουμε τα προϊόντα μας  σε άλλες χώρες.

Η Argi Gas International αναπτύσσει διαρκώς και επιτυχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα.

 Ανακαλύψτε σε ποιες χώρες εξάγονται τα προϊόντα μας!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ!

Να παραμείνουμε η Ελληνική εταιρεία υγραερίου που στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της είναι συνώνυμα της ασφαλούς απόλαυσης της χρήσης τους και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για να τα γνωρίσει όλος ο κόσμος.

Στόχος και όραμά μας στη Argi Gas International είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ελληνική επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην ποιότητα, και να στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους καταναλωτές προσφέροντας, καθημερινά, προϊόντα προστιθέμενης αξίας. Να διατηρήσουμε δηλαδή, και να ενισχύσουμε τα χαρακτηριστικά που αποτελούν το μοναδικό μας Εταιρικό αποτύπωμα σε κοινωνία και οικονομία και θέτουν τα θεμέλια για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με νεανικό ενθουσιασμό, περιέργεια και διάθεση για δημιουργία, συνεχίζουμε το ταξίδι μας στη 3η γενιά της επιχείρησης μας!