You are here:

Η ιστορία μας

Τρείς γενιές

ARGIGAS | est. 1 9 6 8

Δεκαετίες πριν, όταν ακόμα τα κλασικά γκαζάκια των 190 γραμμαρίων και τα καμινέτα ξεκινούσαν να γίνονται γνωστά, η ARGI GAS ήταν από τις πρώτες και μοναδική Ελληνική εταιρεία, που κατάφερε να κερδίσει με την ποιότητα και την ασφάλεια της, μια θέση στο σπίτι και την καρδιά του κόσμου.

Η εταιρεία μας θεμελιώθηκε από τον Βοσνάκη Αργύρη το 1968 στη Θεσσαλονίκη και ήταν η πρώτη εταίρεια που τοποθέτησε τα είδη υγραερίου στα παντοπολεία εκείνης της εποχής.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!

Όλο και καλύτερα προϊόντα Υγραερίου για όλο και περισσότερους ανθρώπους! 55+ χρόνια ποιοτικά προϊόντα για επαγγελματίες και καταναλωτές!

Η αγάπη μας για ασφάλεια στην καθημερινότητα, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συνεχής αναζήτηση νέων, εύκολων και απολαυστικών τρόπων για γρήγορα μικρά και απολαυστικά γεύματα και ροφήματα είναι οι αρχές και οι Αξίες που ενώνουν τις τρεις γενιές ανθρώπων της ARGI GAS και βοηθούν τον κόσμο γύρω μας να γίνεται … «πιο εύκολος!»

Με πολλή δημιουργικότητα, διάθεση και χρώμα, η ARGI GAS μας προσφέρει απλόχερα την καλύτερη εκδοχή σε είδη Υγραερίου και ταυτόχρονα, αποτελεί πηγή έμπνευσης ώστε να ανακαλύψουμε κι εμείς με τη σειρά μας… την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

 

 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ!

Δημιουργούμε γερούς δεσμούς με τους συνεργάτες μας!

Σήμερα τα προϊόντα μας  βρίσκονται σε μεγάλα Super Market και αλυσίδες, στρατιωτικά και αστυνομικά πρατήρια, εξειδικευμένα καταστήματα με εργαλεία, είδη χόμπι, κάμπινγκ και αλιείας και φυσικά σε συνοικιακά παντοπωλεία και mini market.

Εμμένουμε και επιμένουμε στην τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών παραγωγής, διανομής και ελέγχου, ώστε να προσφέρουμε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.

Ενημερωνόμαστε και προχωρούμε μπροστά, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου.

Φροντίζουμε ώστε να εξελισσόμαστε και να διατηρούμε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας.

Κοντά σας παντού!

Η ποιότητα και η ασφάλεια δεν γνωρίζει σύνορα, γι’ αυτό και εξάγουμε τα προϊόντα μας σε άλλες χώρες. Η Argi Gas International αναπτύσσει διαρκώς και επιτυχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα. Είμαστε περήφανοι για την τεράστια ποικιλία μας, τη ποιότητα που προσφέρουμε και το ξεχωριστό design μας!

 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα μέγιστης ασφάλειας με την ίδια φροντίδα και αφοσίωση, καθώς και με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στον σχεδιασμό ώστε να συνεχίσει η ARGI GAS να είναι στην προτίμηση και στην καρδιά των καταναλωτών.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που ορίζονται από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εργατικότητα

Η εργατικότητα είναι κύριο γνώρισμα μας. Σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια, αλλά και την αντίληψη των αναγκών σας μας αναδεικνύει νικητές στην καθημερινότητα καθώς αποκτούμε όλο και περισσότερους φίλους και πιστούς υποστηρικτές, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανθρωπιά

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με κριτήριο την ανθρωπιά! Αγαπάμε τον άνθρωπο, όχι το απρόσωπο ον που φέρει ένα νούμερο.

Ευελιξία

Η ευελιξία μας βοηθάει ώστε να πραγματοποιούμε τους στόχους μας. Είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε. Κινούμαστε πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Επιχειρηματικότητα

Ενημερωνόμαστε για τα δεδομένα της εποχής μας, Εμπνεόμαστε, δημιουργούμε και εμπνέουμε και, κυρίως, αισθανόμαστε απόλυτη ευθύνη για ό,τι κάνουμε.

Εκτίμηση - Αξιοπιστία

Εκτιμούμε την ομάδα μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, Δημιουργούμε σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και δικαιοσύνης. Θέλουμε να Καλλιεργούμε φιλίες και επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Η φλόγα μας καίει 3 γενιές!

Στην ARGI GAS έχουμε μεγαλώσει 3 γενιές
«μέσα στο Υγραέριο» και η αγάπη μας για τα Είδη
Υγραερίου, είναι… «οικογενειακή υπόθεση»!